Samen bereiken we nieuwe hoogten

Ons team brengt praktische expertise op het vlak van management en communicatie, gekoppeld aan een praktijkgerichte aanpak. Dat leidt tot succesvolle transformatieprojecten, constructieve sociale relaties en een sterke bedrijfscultuur. Maar ook tot preventie van operationele risico’s, crisismanagement en geëngageerde medewerkers als belangrijke drijvende kracht voor goede prestaties.

Transformeren, herstructureren en veranderen

De echte macht bij een transformatie? Die ligt bij uw medewerkers. Wij reiken u expertise en hulpmiddelen aan zodat u al uw medewerkers betrekt.

Lees meer

Business driven people solutions

Constant verbeteren, daar draait het om: uw mensen mobiliseren, snel resultaat genereren en toekomstige ontwikkeling opbouwen.

Lees meer

Managementcommunicatie

De grootste ergernis van uw werknemers: gebrek aan communicatie. Samen met u zoeken we naar een evenwicht tussen tools, processen en vaardigheden.

Lees meer

Crisisbeheer

Een crisis snel beheersen vereist voorbereiding en oefening. En dat is nog belangrijker nu de media ons continu in het oog houdt.

Lees meer

Sociale relaties en onderhandelingen

Arbeidsrelaties en onderhandelingen goed aanpakken, is investeren in uw toekomst. Het komt zowel klanten, medewerkers als aandeelhouders ten goede.

Lees meer

Risicobeheer

Zakendoen is risico’s nemen. Een effectief risicomanagement zorgt voor een doordachte besluitvorming, op welk vlak dan ook.

Lees meer
DIensten

U hebt een uitdaging? Wij de oplossing.

Bij Square Circle kan u terecht met eender welke uitdaging: sociale onderhandelingen, herstructurerings- en transformatieprocessen, crisis- en risicobeheer, en alle andere challenges die u tegen kan komen. Met onze diensten bieden we uw organisatie de oplossing.

Contacteer ons
De aanpak van square circle

Dit is hoe we werken ...

Lees meer over ons

Samen met u

Tijdens onze samenwerking, worden we lid van uw team: we delen de uitdagingen en werken nauw samen met u en uw teams om de doelstellingen te bereiken.

Expertise delen

Hoe we werken? We delen en integreren onze knowhow met uw teams, zodat zij met succes hun expertise verbreden en waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Praktisch, geen praatjes

Al onze klanten prijzen onze no-nonsense aanpak. Wij zetten advies ook om in acties, en dat is zichtbaar in uw cijfers.

Cases

Dit zeggen klanten over ons

“Wij hebben veel medewerkers kunnen overtuigen om de veranderingen te omarmen. Jullie opleiding is van topklasse.”

CEO
Farmaceutische groep in Europa
Bekijk alle cases