Transformeren, ontwikkelen en groeien

Voor welke uitdaging uw onderneming ook staat: met meer dan 100 jaar praktijkervaring hebben we zeker een oplossing die bij u past.

Ontdek onze diensten

Uw onderneming en Square Circle: één team

U en uw onderneming helpen met onze praktische expertise: samen, als één team. Dat is wat we bij Square Circle precies doen. We focussen op mensen, uw mensen. En op uw oplossing op maat. Niet op praatjes, lange presentaties en slides met analyses. Maar op actieplannen: doen, uitvoeren en aanpakken. Kunnen we dat hardmaken? Ja. Want uw investering in onze aanpak rendeert direct.

Actueel

De kracht om te leren met en van leiders die voor dezelfde uitdagingen staan als u

Wil je meer weten ?
De aanpak van square circle

Dit is hoe we werken ...

Lees meer over ons

Samen met u

Tijdens onze samenwerking, worden we lid van uw team: we delen de uitdagingen en werken nauw samen met u en uw teams om de doelstellingen te bereiken.

Expertise delen

Hoe we werken? We delen en integreren onze knowhow met uw teams, zodat zij met succes hun expertise verbreden en waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Praktisch, geen praatjes

Al onze klanten prijzen onze no-nonsense aanpak. Wij zetten advies ook om in acties, en dat is zichtbaar in uw cijfers.

Diensten

We helpen uw onderneming bij elke uitdaging

Bij Square Circle staan we bekend om onze praktijkgerichte aanpak die al honderden herstructurerings- en transformatieprocessen tot een goed einde bracht. En daar blijft het niet bij: sociale onderhandelingen, versterken van competenties, crisisbeheer, … wat uw uitdaging ook is, wij kunnen u helpen.

Ontdek al onze diensten
Transformeren, herstructureren en veranderen
Aanboren van het menselijk potentieel
Business driven people solutions
Sociale relaties en onderhandelingen
Communicatie en crisismanagement
Risicobeheer
Trainingen

Interactieve workshops voor u en uw mensen

Zelfsturend leren voor HR Business Partners en Leidinggevenden, Communicatie in onzekere tijden,  Communication skills for leaders, Media Training, Crisis communicatie masterclass, … Bij Square Circle houden we onze ervaring en kennis niet graag voor onszelf. Ontdek al onze trainingen op maat van uw bedrijf.

Ontdek onze trainingen
Cases

Dit zeggen klanten over ons

“Wij hebben veel medewerkers kunnen overtuigen om de veranderingen te omarmen. Jullie opleiding is van topklasse.”

CEO
Farmaceutische groep in Europa
Over ons

Cijfers liegen niet

We richten onze aanpak op concrete en meetbare resultaten. Een voorbeeld? 20.000 tot 60.000 euro – per voltijds equivalent en per jaar – gaat verloren door disfuncties in bedrijven. Het goede nieuws? Wij helpen u om hiervan 35 tot 50 % per jaar te recupereren.

Lees meer over ons
210
herstructureringen

leidde ons team in goede banen. De grootste omvatte 25 landen.

20
minuten

luistert een gemiddelde mens geconcentreerd. Denk eraan bij uw volgende presentatie.

150
CEO’s

uit 35 landen in Europa en Afrika volgden onze mediatraining.

100
onderhandelingen

succesvol afgerond.

15
minuten

hebben we nodig om een persbericht te publiceren – die snelheid is van vitaal belang voor elk crisismanagement.

100
%

beveelt onze training ‘communication skills for leaders’ aan. Op basis van meer dan 400 deelnemers.

Square circle insights

Blogs & inzichten

Inzicht, inspiratie of tips nodig? Bekijk zeker onze blogs, en lees: alles over de succesvolle integratie van twee bedrijven, hoe u de perfecte vergadering houdt, wie er uit de coronacrisis komt, en nog veel meer.

Hoe de coronacrisis uw ware bedrijfscultuur aan het licht brengt

De voorbije anderhalf jaar heeft de Covid-19-pandemie onze wereld op veel manieren zwaar getroffen. Heel wat alledaagse dingen die we vóór de pandemie vanzelfsprekend vonden, waren dat plots niet meer. Deze disruptieve periode heeft bedrijven voor enorme uitdagingen gesteld. De Covid-19-pandemie was voor velen het ‘black swan event’* dat niemand verwacht had en dat geleid […]
Lees meer
Ann Dewael

An Dewaele wordt partner bij Square Circle

An Dewaele, voormalig CHRO van Barco, wordt partner bij Square Circle en voegt daarmee een ruime expertise toe aan het team in het vervullen van een gezamenlijke missie: bedrijfsgerichte HR-oplossingen aanbieden die het verschil maken in een steeds vluchtigere, mobielere en complexere wereld An heeft meer dan 30 jaar HR-ervaring bij internationale bedrijven, waar ze […]
Lees meer

Waarom overtuigen zo moeilijk is

In een bedrijf is overtuigen iets wat je dagelijks moet doen. Werkwijzen aanpassen, nieuwe ideeën lanceren, transformatieprojecten tot een goed einde brengen, de kwaliteit verbeteren, de veiligheid op het werk garanderen, nieuwe producten verkopen aan klanten, succesvol onderhandelen, … Het zijn stuk voor stuk activiteiten die veel energie vragen, maar niet altijd het verwachte resultaat […]
Lees meer