Home - Overzicht diensten

Leiders en medewerkers engageren bij transformatie, ontwikkeling en groei

Ons team brengt praktische expertise op het vlak van management, HR en communicatie, gekoppeld aan een praktijkgerichte aanpak. Dat leidt tot succesvolle transformatieprojecten, heldere bedrijfsdoelstellingen, sterk leiderschap en bedrijfscultuur. Maar ook tot preventie en beheren van crisissen en haar communicatie, geëngageerde medewerkers als belangrijke drijvende kracht voor goede prestaties.

Strategische projecten succesvol implementeren

Uw hele bedrijf op één lijn brengen met de missie, visie en waarden, de communicatie van een herstructurering, overname of fusie perfect voorbereiden en uitvoeren veranderingsprojecten tot een goed einde brengen, de bedrijfscultuur en werkmethodes doen evolueren.

Lees meer

Ontwikkelen en versterken van individuen en teams

Alle menselijke facetten van uw organisatie helpen beheren. Van het scannen van teamprestaties tot het verduidelijken van rollen en verantwoordelijkheden, teams betrekken in het realiseren van veranderingen, de communicatie en leadership skills van leidinggevenden ontwikkelen en versterken, leiders helpen groeien in hun rol.

Lees meer

Preventie en beheer van crisissen

Meteen ingrijpen met een krachtig communicatie- plan en efficiënte crisismanagement praktijken om een crisis te beheren. Of die nu verband houdt met een product, een ongeval, drukkingsgroepen of sociale acties. Maar ook proactief uw crisisplan opmaken of testen via een “crisis masterclass”. Het doel is om u te ‘ontzorgen’ als een crisis toeslaat.

Lees meer
Diensten

U hebt een uitdaging ? Wij de oplossing.

Bij Square Circle kan u terecht met eender welke uitdaging: doorvoeren van strategische projecten, aligneren van menselijke organisatie op nieuwe werkstructuren en processen, bouwen aan een sterke cultuur, versterken van leiders, teams en individuen, beheren van crisissen en communicatie, en alle andere people of communicatie challenges die u tegen kan komen. Met onze diensten bieden we uw organisatie de oplossing.

 

Contacteer ons
De aanpak van Square Circle

Dit is hoe we werken...

Lees meer over ons

Samen met u

Tijdens onze samenwerking, worden we lid van uw team: we delen de uitdagingen en werken nauw samen met u en uw teams om de doelstellingen te bereiken.

 

Expertise delen

Hoe we werken? We delen en integreren onze knowhow met uw teams, zodat zij met succes hun expertise verbreden en waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Praktisch, geen praatjes

Al onze klanten prijzen onze no-nonsense aanpak. Wij zetten advies ook om in acties, en dat is zichtbaar in uw cijfers.

Cases

Dit zeggen klanten over ons

De reëele expertise die jullie in herstructureringen hebben, is een waarachtige bijbel van do’s en dont’s. Zo konden we fouten vermijden, verloren we niets uit het oog en konden we trots zijn dat we een dermate moeilijke communicatie op de best mogelijke manier hebben aangepakt.

Directeur Communicatie
Automobielsector
Cases

Dit zeggen klanten over ons

Bij ons kregen 55 topmanagers en leidinggevenden van het middenkader een opleiding in communicatievaardigheden. De resultaten waren er direct. We besteden nu meer tijd aan onze kernmissie terwijl de communicatie veel verbeterd is.

CEO
Telecomsector Benelux
Cases

Dit zeggen klanten over ons

“Instead of just accepting the new status quo we have had the opportunity to think about what it means for us as a team.”

New Leader Assimilation
Europees Executive Search Team