Home - Over ons

Multidisciplinaire expertise

Wat u moet weten over het Square Circle Team ? Dat we ook een (h) echt team zijn : complementair in onze expertises, nauw samenwerkend en toch onderling onafhankelijk. Als u samenwerkt met Square Circle, krijgt u de toegang tot multi-expertise.

Visie & missie

Zo werken we

Bij Square Circle weten we dat we elke onderneming kunnen helpen met hun uitdagingen. Hoe ? Met advies dat ertoe doet. Met oplossingen waarvan u direct het effect ziet. En met een plan dat meteen inzetbaar is en rendeert.

Partners

100 jaar praktijkervaring

Katrien is expert in:
 • Herstructureringen en transformaties (België en Europa)
 • Managementcommunicatie
 • Luistersessies
 • Crisiscommunicatie
 • Training in communicatievaardigheden
PARTNER

Katrien Decroos

Katrien adviseert al meer dan 25 jaar bedrijven bij het beheren van bedrijfsontwikkelingen en transformatieprocessen om de economische en menselijke prestaties van organisaties te verbeteren. Zij is geaccrediteerde partner van ISEOR en werkt mee aan de ontwikkeling van SEAM® in België.

LinkedIn Katrien Decroos
An is expert in:
 • Business driven human resources
 • Begeleiding van organisaties bij verandering en transformatieEffectieve sociale relaties en negotiaties
 • Leiderschapsontwikkeling en coaching
 • Teamprestaties en betrokkenheid van werknemers
PARTNER

An Dewaele

An heeft meer dan 30 jaar HR-ervaring bij internationale bedrijven, waar ze verschillende leidinggevende functies bekleedde in meerdere Europese en wereldwijde rollen in de automobiel- en hightech-sector, zowel in België als in Zweden. An was in haar carrière betrokken bij zowat alle mogelijke HR-activiteiten op operationeel en strategisch niveau. Ze heeft een passie voor leiderschap, talent, cultuur en betrokkenheid van werknemers. An is een mensgericht persoon die zich focust op het evenwicht tussen de doelstellingen van een bedrijf en het welzijn van de mensen die er werken.

LinkedIn An Dewaele
Ludo is expert in:
 • Herstructureringen en transformaties (België en Europa)
 • Managementcommunicatie
 • Visie, missie, waarden
 • Mediatraining
 • Crisis communicatie
PARTNER

Ludo Goethals

Ludo legt zich toe op business evolutie- en transformatieprocessen sinds meer dan 25 jaar. Centraal staat de mens als motor voor economische performantie. Hij ontwikkelt momenteel ook SEAM® als geaccrediteerde partner van ISEOR in België, en is de auteur van het boek ‘Persuasive Communication’, uitgegeven door de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) en wereldwijd gebruikt voor de communicatieopleidingen van werkgeversorganisaties.

LinkedIn Ludo Goethals
Rudy is expert in :
 • Bedrijfscommunicatie
 • Interne communicatie
 • Ondersteuning van strategische projecten
 • Opleiding in communicatievaardigheden

Rudy Coenen

Al meer dan 20 jaar stelt Rudy zijn expertise en communicatievaardigheden ten dienste van ondernemingen die een constructieve dialoog willen aangaan met al hun stakeholders. Rudy heeft verschillende verantwoordelijke functies bekleed in verschillende sectoren zoals de banksector, verzekeringen, energie, opleiding, enz. Dankzij zijn uitgebreide achtergrond beheerst hij alle finesses van corporate communicatie. Rudy waardeert uitwisseling, transparantie en relationele aspecten.

LinkedIn Rudy Coenen
People exponential®

Internationaal netwerk

Werkt u aan een complex project in meerdere landen ? Geen probleem. We helpen u om globaal te kunnen handelen, met een perfecte integratie van lokale wetgevingen en culturen. Via één enkel contact krijgt u toegang tot de lokale expertise die u zoekt op internationaal vlak.

Globaal

Landen waarin we werk(t)en

Square Circle is een Belgisch bedrijf met een internationaal netwerk. Zo kunnen wij onze klanten ook buiten België effectieve oplossingen aanbieden met lokale partners. Wist u dat meer dan 150 CEO’s uit 35 landen in Europa en Afrika onze mediatraining volgden? Contacteer ons voor meer info.

Partner

ISEOR en SEAM®

ISEOR (Institut de Socio-Economie des Entreprises et Organisations) is een toonaangevend managementonderzoekscentrum in Frankrijk Dit expertisecentrum met meer dan 125 onderzoekers ontwikkelde SEAM®: de Socio Economic Approach to Management. In deze aanpak staat de mens centraal in het verbeteren van economische prestaties.

Partner

Samenwerking tussen ISEOR en Square Circle

De samenwerking tussen ISEOR en Square Circle combineert de onderzoeks- en interventievaardigheden van ISEOR met de expertise van Square Circle in het beheer van menselijke prestaties en communicatie.

Contacteer ons