Home - Ontwikkelen en versterken van individuen en teams

Ontwikkelen en versterken van individuen en teams

Alle menselijke facetten van uw organisatie helpen beheren. Van het scannen van teamprestaties tot het verduidelijken van rollen en verantwoordelijkheden, teams betrekken in het realiseren van veranderingen, de communicatie en leadership skills van leidinggevenden versterken, leiders en HR professionals helpen groeien in hun rol.

Talenten helpen groeien met zelfvertrouwen en veerkracht

  • Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap door individuele coaching
  • Groepstrajecten voor leidinggevenden om samen met anderen te groeien in hun rol vanuit een ‘zelfsturend leren – aanpak’ met intervisies
  • Versterken van individuele communicatievaardigheden van leidinggevenden
  • Begeleiding van HR Professionals in hun ontwikkeling tot echte business partners

Bouwen aan een sterk team

  • Leg als nieuwe leidinggevende een sterke basis voor succes door in verbinding te gaan met uw team van bij de start
  • Scan teamprestaties en zet gerichte stappen om de teameffectiviteit en -performance te versterken en het team succesvol te maken
  • Ontwikkel een positieve team dynamiek en creëer een actieplan dat mensen motiveert om samen de teamdoelstellingen te behalen.

Talenten helpen groeien met zelfvertrouwen en veerkracht

Als organisatie kan je voor de ontwikkeling van jouw medewerkers een mix aan instrumenten gebruiken: trainingen en opleidingen, nieuwe uitdagende opdrachten, deelname aan specifieke projecten, e-learnings, enz. Extra ondersteuning krijgen van een mentor of van een coach, of samen met anderen via intervisies kunnen reflecteren over je aanpak en zo nieuwe inzichten verwerven, zijn tools die in deze mix niet mogen ontbreken. Ons team is zelf doorwinterd op het vlak van leidinggeven, Human Resources en communicatie en biedt uw medewerkers precies die ondersteuning die ze nodig hebben. Wij richten ons met passie op 2 doelgroepen: leidinggevenden en HR professionals en helpen hen met onze praktijkgerichte ontwikkelingstools met zelfvertrouwen en veerkracht te blijven groeien in hun job.

Bouwen aan een sterk team

Voor het succesvol functioneren van een team zijn sterke fundamenten van groot belang: een duidelijke opdracht die motiverend is voor elk lid van het team, rollen en verantwoordelijkheden die goed afgestemd zijn op elkaar, een teamcultuur die het behalen van de gemeenschappelijke doelstellingen ondersteunt en een sterke connectie met de belangrijke stakeholders waarbij het team goed weet wat zij van het team verwachten. En last but not least: een lerende cultuur waardoor het team zich flexibel aanpast aan een veranderende context en nieuwe uitdagingen. Wij helpen u om de werking van uw team in kaart te brengen en bieden u tools en teamcoaching aan om uw team verder te ontwikkelen en te versterken.