Home - Diensten

Samen bereiken we nieuwe hoogten

Ons team brengt praktische expertise op het vlak van management, HR en communicatie, gekoppeld aan een praktijkgerichte aanpak. Dat leidt tot succesvolle transformatieprojecten, heldere bedrijfsdoelstellingen, sterk leiderschap en bedrijfscultuur. Maar ook tot preventie en beheren van crisissen en haar communicatie, geëngageerde medewerkers als belangrijke drijvende kracht voor goede prestaties.

Transformeren, herstructureren en veranderen

De echte macht bij een transformatie? Die ligt bij uw medewerkers. Wij reiken u expertise en hulpmiddelen aan zodat u al uw medewerkers betrekt.

Lees meer

Business driven people solutions

Constant verbeteren, daar draait het om: uw mensen mobiliseren, snel resultaat genereren en toekomstige ontwikkeling opbouwen.

Lees meer

Communicatie en crisismanagement

Interne communicatie is een kritische succesfactor in de motivatie van uw medewerkers. Samen met u zoeken we naar een evenwicht tussen tools, processen en vaardigheden.

Lees meer

Aanboren van het menselijk potentieel

Ontdek en versterk uw huidig menselijk potentieel en creëer een platform voor resultaten op lange termijn. In een snel verandered omgeving zal dit echt het verschil maken.

Lees meer

Effectieve interne communicatie

Een goede irrigatie van informatie gekoppeld aan een hoog niveau van feedback en (re)actie verhoogt de prestaties en wendbaarheid van elke organisatie.

Lees meer

Luistersessies

Luisteren naar medewerkers is goud waard en is de eerste stap in het samen uitwerken van oplossingen van onderliggende problemen.

Lees meer
DIensten

U hebt een uitdaging? Wij de oplossing.

Bij Square Circle kan u terecht met eender welke uitdaging: doorvoeren van strategische projecten, aligneren van menselijke organisatie op nieuwe werkstructuren en processen, bouwen aan een sterke cultuur, versterken van leiders, teams en individuen, beheren van crisissen en communicatie, en alle andere challenges die u tegen kan komen. Met onze diensten bieden we uw organisatie de oplossing.

Contacteer ons
De aanpak van square circle

Dit is hoe we werken ...

Lees meer over ons

Samen met u

Tijdens onze samenwerking, worden we lid van uw team: we delen de uitdagingen en werken nauw samen met u en uw teams om de doelstellingen te bereiken.

Expertise delen

Hoe we werken? We delen en integreren onze knowhow met uw teams, zodat zij met succes hun expertise verbreden en waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Praktisch, geen praatjes

Al onze klanten prijzen onze no-nonsense aanpak. Wij zetten advies ook om in acties, en dat is zichtbaar in uw cijfers.

Cases

Dit zeggen klanten over ons

“Wij hebben veel medewerkers kunnen overtuigen om de veranderingen te omarmen. Jullie opleiding is van topklasse.”

CEO
Farmaceutische groep in Europa