Home - About

Wat u krijgt

Uitgebreide expertise met bewezen resultaten

Foto Katrien

Katrien Decroos

“Mensen betrekken is hard werken en de essentie van management. We praten er niet over, we doen het gewoon.”

Partner

Katrien adviseert al meer dan 20 jaar bedrijven bij het managen van bedrijfsontwikkelingen en transformatieprocessen om de economische en menselijke prestaties van organisaties te verbeteren.

Momenteel ontwikkelt ze SEAM® (Socio Economic Approach to Manageme nt) in België. SEAM® is een innovatieve managementaanpak die zich richt op de menselijke prestaties van organisaties om hun algemene, economische prestaties te verbeteren.

Expert in herstructureringen en veranderingsprojecten in België, Europa. Expert in managementcommunicatie, crisiscommunicatie, training in communicatievaardigheden.

Expert in managementcommunicatie, crisiscommunicatie, training in communicatievaardigheden.

Partner van het managementonderzoekscentrum ISEOR (Institut de Socio – Economie des Entreprises et des Organisations, Lyon) voor de ontwikkeling van SEAM® in België

LinkedIn Katrien Decroos

Foto Katrien

Ludo Goethals

“Alleen een ‘volgende generatie’ management aanpak zal goede bedrijven uitmuntend maken in de toekomst”

Partner

Ludo is ervaren in het managen van business evolutie- en transformatieprocessen die de menselijke en economische performantie van organisaties verbeteren.

Hij ontwikkelt momenteel SEAM® (Socio Economic Approach to Management) in België.

SEAM® is een innovatieve managementaanpak die zich richt op de menselijke prestaties van organisaties om hun algemene, economische prestaties te verbeteren.

Expert in herstructureringen, België, Europa.

Expert in managementcommunicatie, mediatraining en crisismanagement.

Auteur van het boek ‘Persuasive Communication’ uitgegeven door de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) in het Frans, Engels en Spaans en wereldwijd gebruikt voor opleidingen voor werkgeversorganisaties.

LinkedIn Ludo Goethals

Foto Katrien

Anja Van Geert

“Om succesvol te zijn, moet je weloverwogen en intelligente bedrijfsbeslissingen nemen – dit is waar risicomanagement en interculturele effectiviteit een belangrijke rol spelen”

Partner

Anja adviseert bedrijven en hun leiderschap al meer dan 20 jaar en heeft met succes informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteitsbeheer en effectieve operationele risicomanagementprocessen in grote internationale en middelgrote bedrijven ontwikkeld en geïmplementeerd.

Met aanzienlijke internationale ervaring heeft Anja een goed inzicht in de impact van cross-culturele invloeden bij het managen van teams en zakenrelaties en bij het uitvoeren van digitale transformatieprojecten.

Als experte in cyber risk and cyber crisis management, geeft Anja training en advies aan European Law Enforcement Agencies en ECTEG.

Anja is certified Information Systems Auditor en Certified Risk Manager (ISACA) sinds 2002.

LinkedIn Anja Van Geert

Foto Katrien

Georges Vandenhove

“Het aanbieden van pragmatische ‘mensen’-oplossingen om echte zakelijke problemen op te lossen, zit in mijn DNA.'”

Partner

Georges heeft 25 jaar ervaring in grote ondernemingen en KMO’s. Hij trad op als bestuurslid in bedrijven in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Hij werkte als CHRO, General Manager, Site Director in zes verschillende industrieën: farmaceutica, chemie, industriële goederen, telecom, IT en dienstverlening.

Met betrokkenheid bij meer dan 150 fusies, overnames, desinvesteringen, reorganisaties en groeiprogramma’s in veel landen is hij een echte expert op het gebied van verandering, transformatie en sociale relaties.

Hij was voorzitter en bestuurslid van verschillende nationale en mondiale verenigingen om het beroep van human resources te bevorderen, voorzitter van twee pensioenfondsen en lid van het Belgische paritair comité voor de chemische industrie voor zowel bedienden als arbeiders.

Zijn vermogen om strategisch inzicht en sterke operationele uitvoering te combineren bij het werken met raden van bestuur, leiders en teams wordt sterk geapprecieerd.

LinkedIn Georges Vandenhove

PARTNER

ISEOR (Institut de Socio-Economie des Entreprises et Organisations) is een toonaangevend managementonderzoekscentrum in Frankrijk.
Dit expertisecentrum voor managementonderzoek met meer dan 125 onderzoekers heeft de Socio Economic Approach to Management (SEAM®) ontwikkeld om de economische en menselijke prestaties in organisaties te verbeteren.
Het partnerschap tussen ISEOR en Square Circle brengt de onderzoeks- en interventievaardigheden van ISEOR samen met de expertise van Square Circle in het beheer van menselijke prestaties en communicatie.

Voor meer informatie: